Головна » 2013 » Жовтень » 18 » Спільно знаходити вихід зі складних життєвих обставин
10:49
Спільно знаходити вихід зі складних життєвих обставин
У середу, 16 жовтня 2013 року, заступник голови райдержадміністрації, голова комісії Алла БОРОВИК провела чергове засідання комісії щодо соціальної роботи із сім'ями, які опинилися в складних життєвих обставинах, яка здійснює координацію між суб’єктами соціальної роботи з метою комплексного вирішення питань сімей, дітей, та молоді, які перебувають у складних життєвих обставинах, сприяє підтримці членів цих сімей у вирішенні життєвих проблем, які вони не в змозі подолати за допомогою власних засобів і можливостей, попереджає виникнення нових складних життєвих обставин та створює умови для подальшого самостійного розв’язання проблем, які виникають.
Директор районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Світлана ПРИЙМАК поінформувала членів комісії та запрошених про результати здійснення соціальної роботи із сім'ями, які опинилися в складних життєвих обставинах, та перебувають на обліку центру. Колегіально прийнято рішення про взяття під соціальний супровід 3 сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах. Знято із позитивним результатом із соціального супроводу – 16 сімей. З метою оперативного вирішення проблемних питань було запрошено батьків із п'яти сімей, які перебувають під соціальним супроводом.
Члени комісії обговорили спільний план дій для надання допомоги у подоланні проблем сімей з дітьми та наголосили про відповідальне виконання своїх батьківських обов'язків. 
Заступник голови райдержадміністрації Алла БОРОВИК наголосила, що реалізації в районі соціальної ініціативи Президента України В.Януковича щодо вдосконалення роботи соціальних служб шляхом повного охоплення соціальними послугами найуразливіших категорій населення, раннього виявлення проблемних сімей та вчасного надання їх підтримки і надалі приділятиметься особлива увага.


Переглядів: 559 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: