Головна » 2013 » Жовтень » 11
   Під такою назвою в приміщенні Будинку дитячої та юнацької творчості 10 жовтня цього року пройшов районний етап конкурсу юних гумористів в трьох номінаціях: «Вишневі усмішки», «Власні усмішки» та «Веселий пензлик». В конкурсі взяли участь 9 загальноосвітніх закладів району та БДЮТ.
   Конкурс засвідчив, що соціальна ініціатива Президента України «Кожній дитині – всебічний розвиток», у районі підкріплюється конкретними справами. В школах, Будинку дитячої та юнацької творчості значну увагу приділяють розвитку творчих здібностей дітей. Директор БДЮТ Тетяна ШОКАЛО зазначила, що представники Чорнухинського району на обласному конкурсі юних гумористів щороку виборюють призові місця.
   Кращий малюнок. Краща власна гумореска. Краще виконання однієї з історій Остапа Вишні. До конкурсу діти підійшли з повною відповідальністю. Журі належно оцінило їх старання: переможців нагороджено грамотами відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, а кращі роботи будуть направлені на обласний етап конкурсу.
   В рамках конкурсу, який триватиме по 24 жовтня включно, передбачено ще багато цікавих пізнавальних і розважальних заходів.


Переглядів: 665 | Додав: РМК | Дата: 11.10.2013 | Коментарі (0)