Головна » 2013 » Жовтень » 7 » Мистецька акція – в дарунок ветеранам, пенсіонерам, трудівникам села
11:58
Мистецька акція – в дарунок ветеранам, пенсіонерам, трудівникам села

30 вересня 2013 року в районному Центрі культури і дозвілля смт Чорнухи відбулися урочистості з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана. Голова райдержадміністрації Анатолій БОЙКО, голова райради Олександр КРИВЕНКО щиро привітали присутніх на концерті ветеранів, пенсіонерів. «Сьогодні зусилля органів виконавчої влади спрямовані на реалізацію в районі ініціатив Президента України щодо підвищення соціального захисту (рівня життя) найбільш уразливих верств населення (пенсіонерів, інвалідів, ветеранів), підвищення стандартів життя громадян та їхнього добробуту, утвердження в державі і суспільстві шанобливого ставлення до літніх людей, – наголосив голова райдержадміністрації Анатолій БОЙКО . Також він розповів про досягнення Чорнухинщини у сільському господарстві, яке було і залишається найголовнішою складовою економіки району, та реалізацію у 2013 році Програми соціального розвитку сільських населених пунктів Чорнухинського району. Станом на 30 вересня цього року вже освоєно 3,2 млн. грн., що становить 81,8 відсотків до запланованого. Левова частка коштів припадає на реконструкцію приміщень, монтаж молокопроводів та холодильних установок – інвестиції СТОВ «Перемога» (с.Гільці), ПрАТ «Райз-Максимко» (с.Хейлівщина). Решта коштів витрачена на ремонт закладів освіти, культури, медицини, ремонт доріг, будівництво і ремонт водогонів, вуличне освітлення та інше…
В фойє районного Центру культури і дозвілля глядачі змогли ознайомитися з творчою виставкою робіт пенсіонерів учасників груп активності «Умілі ручки» та «Творча майстерня», яку організував та провів територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Чорнухинського району.
  Одним із проявів турботи про сільських глядачів стала Всеукраїнська культурно-мистецька акція «Майстри мистецтв України – трудівникам села» за участю професійних творчих колективів та окремих виконавців Полтавської обласної філармонії. Цей яскравий мистецький дарунок – подяка за працю. 
Також цього дня артисти обласної філармонії провели концерти в Мокиївському та Постав-Муківському сільських будинках культури. Загалом творчий доробок майстрів з Полтави переглянуло понад 500 мешканців району.
Переглядів: 533 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: