Головна » 2013 » Жовтень » 18 » Головне в роботі – надання якісних послуг
16:50
Головне в роботі – надання якісних послуг
У районі, як і по всій Україні, активно проводиться робота з втілення в життя нових соціальних ініціатив, проголошених Президентом України Віктором Януковичем. Нова соціальна політика передбачає надання якісних соціальних послуг найуразливішим верствам населення – сім’ям із дітьми, молоді, інвалідам.
Дорученням Президента України від 15 березня 2012 року «Щодо забезпечення послідовного впровадження державної соціальної політики щодо підвищення стандартів життя» передбачено вжиття заходів для вдосконалення роботи соціальних служб через повне охоплення соціальними послугами найуразливіших категорій населення, раннього виявлення проблемних сімей та вчасного надання їм підтримки, шляхом введення до штату районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді нових штатних одиниць — фахівців із соціальної роботи. Згідно з листом Міністерства соціальної політики від 26.04.2012 р. № 228/0/15-12/56 «Про покращення надання соціальних послуг найуразливішим верствам населення» у 2012 році в районі було введено 9 посад фахівців із соціальної роботи, у 2013 році продовжили свою діяльність 6 працівників, роботою яких охоплені 12 сільських рад.
17 жовтня 2013 року в залі засідань райдержадміністрації проведено семінар-нараду для фахівців із соціальної роботи району. Директор районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Світлана ПРИЙМАК наголосила, що допомога кожній сім’ї, що опинилася у кризі, є пріоритетним завданням соціальних служб. В ході наради були розглянуті питання щодо результатів роботи центру та фахівців із соціальної роботи за дев'ять місяців цього року, обговорено питання, на які слід звернути увагу в подальшій роботі. Фахівці соціальної роботи звітували пронадання соціальних послуг на місцях, успіхи та проблемні питання. За результатами наради дано рекомендації та вказівки щодо подальшої діяльності фахівців, вирішення існуючих проблемних питань та забезпечення необхідних результатів роботи.
Переглядів: 502 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: