Головна » Архів матеріалів

Останні новини про ЗНО-2017 в Полтавській області

Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти нагадує усім бажаючим взяти участь у ЗНО, що останній день реєстрації 17 березня 2017 року.

Станом на 10 березня 2017 року в Харківському РЦОЯО 38 2016 осіб заповнили реєстраційну веб-форму на сайті Українського центру оцінювання якості освіти, зареєстровано 26107 особа з Полтавської, Сумської та Харківської областей (76 % від запланованої кількості), відмовлено у реєстрації 219 особам (0,83 % від загальної кількості зареєстрованих) через неналежне оформлення документів, з них – 71 по  Полтавській області.

Усього в Полтавській області зареєстровано 7714 особи, з яких: випускників ЗНЗ поточного року – 6742, випускників минулих років – 687, учнів/студентів ПТНЗ, ВНЗ І-ІІ р.а. – 285.

52 % відсотки зареєстрованих обрали 4 предмети для складання ЗНО. Серед предметів, яким учасники надають перевагу, окрім української мови і літератури, є історія України – 6053, математика – 3709, біологія – 3070, географія – 2702, англійська мова – 2187. Найменше зареєстрованих учасників на російську  – 59, німецьку – 47, французьку мови – 6.

В області зареєстровано 10 учасників з особливими освітніми потребами, для яких в пунктах проведення ЗНО будуть створені особливі (спеціальні) умови для проходження ЗНО (як то: присутність перекладача жестової мови, виконання роботи в аудиторії на першому поверсі, забезпечення медичним працівником періодичного контролю стану здоров’я, та інші).

Про пробне ЗНО-2017

З 14 березня 2017 року на веб-сайті Харківського РЦОЯО будуть розміщені запрошення-перепустки із адресами пунктів проведення пробного ЗНО. Додатково на веб-сайті Харківського РЦОЯО будуть розміщені схеми маршрутів доїзду до пунктів тестування.

Учасник пробного ЗНО має прибути до пункту пробного ЗНО не пізніше 10 год 50 хв. із запрошенням-перепусткою та документом, що посвідчує особу (паспорт, свідоцтво про народження), ручкою з пастою чорного кольору. Учасники, які запізнилися або прибули без документу, що посвідчує особу до пункту пробного ЗНО не допускаються.

У разі неявки на пробне ЗНО тестові матеріали (зошит із пробним тестом та інформаційний бюлетень) можна буде отримати після завершення пробного ЗНО або протягом трьох робочих днів у пункті пробного ЗНО, вказаному у запрошенні.

Всі учасники пробного ЗНО матимуть змогу отримати результат за шкалою 100-200 балів та 1-12 балів, якщо після проходження пробного ЗНО скористаються сервісом «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання» в «Особистому кабінету учасника пробного ЗНО» на веб-сайті Харківського РЦОЯО або за окремим посиланням на сайті Українського центру оцінювання якості освіти 01-05.04.2017 – з української мови і літератури, 08-10.04.2017 – з решти предметів.

 

Додаткова інформація з питань ЗНО: Якушева Олена Сергіївна, спеціаліст ХРЦОЯО по зв’язках з громадськістю, т.(057) 705 07 37, 097 83 23 496

Переглядів: 756 | Додав: РМК | Дата: 13.03.2017 | Коментарі (0)

         21.02.2017 року на базі Вороньківського НВК відбувся семінар  заступників директорів та вчителів англійської мови "Інноваційні підходи до розвитку пізнавальних інтересів учнів, створення позитивної мотивізації діяльності школярів у процесі вивчення навчальних предметів". Цікавою була зустріч учасників в "Інтелектуальному кафе", де присутні мали змогу як попрацювати з теоретичним матеріалом, так і шляхом роботи в групах виконати ряд цікавих завдань. Заступники директорів та вчителів англійської мови шкіл району мали змогу відвідати відкриті уроки англійської мови, математики, інформатики (вчителі: Марченко В.В., Ільїн Л.М., Чобітько Л.М., Заєць В.Г..

       Швидко пролетів час театралізованої вистави "Жив-був пес" у виконанні учнів, вчителів, батьків. Присутні мали змогу перенестися у часі і просторі в епоху какзки, яку всі знають дитинства.

Переглядів: 558 | Додав: РМК | Дата: 27.02.2017 | Коментарі (0)

         21.02.2017 року на базі Вороньківського НВК відбувся семінар  заступників директорів та вчителів англійської мови "Інноваційні підходи до розвитку пізнавальних інтересів учнів, створення позитивної мотивізації діяльності школярів у процесі вивчення навчальних предметів". Цікавою була зустріч учасників в "Інтелектуальному кафе", де присутні мали змогу як попрацювати з теоретичним матеріалом, так і шляхом роботи в групах виконати ряд цікавих завдань. Заступники директорів та вчителів англійської мови шкіл району мали змогу відвідати відкриті уроки англійської мови, математики, інформатики (вчителі: Марченко В.В., Ільїн Л.М., Чобітько Л.М., Заєць В.Г..

       Швидко пролетів час театралізованої вистави "Жив-був пес" у виконанні учнів, вчителів, батьків. Присутні мали змогу перенестися у часі і просторі в епоху какзки, яку всі знають дитинства.

Переглядів: 605 | Додав: РМК | Дата: 27.02.2017 | Коментарі (0)

       17 лютого 2017 року на базі Мокиївського НВК пройшов семінар директорів "Упровадження інноваційних форм і методів у систему роботи навчально-виховного комплексу "Школа-дитячий садок".

      Присутні відвідали відкриті уроки:"Візит на Олімп" (Всесвітня історія, вчитель Лобас О.В.), "Рахунок в межах 10" (математика, вчитель Лепеха Л.Г.), "Family Relationship" (англійська мова, вчитель Зрібняк Я.І.). Також учасники семінару стали гравцями виховного заходу "Гра склика до НВК (вчитель Закотенко Т.І.)

Переглядів: 851 | Додав: РМК | Дата: 27.02.2017 | Коментарі (0)

            Майстер-клас з теми "Мультимедійні технології на уроках" провела вчителька початкових класів Вороньківського НВК Яненко А.В..

         На уроці інформатики в 2 класі вчителька показала використання ігрових ситуацій, як засобу підвищення ефективності навчання, створення вправ у програмі Pover Point, проведення гімнастики для очей.

        Діти були активними, ознайомились із поняттям "інформація", види інформації, вони показали свої вміння працювати з комп'ютером.

Переглядів: 637 | Додав: РМК | Дата: 30.01.2017 | Коментарі (0)

У вівторок, 31 січня, об 11:30 відбудеться прес-конференція Українського центру оцінювання якості освіти про старт реєстрації для участі в ЗНО-2017.

Директор Українського центру Вадим Карандій розповість про:

·         терміни та спосіб реєстрації для участі в зовнішньому оцінюванні;

·         можливості вибору предметів для ДПА, що проходитиме у формі ЗНО;

·         забезпечення умов участі в зовнішньому незалежному оцінюванні осіб з особливими освітніми потребами;

·         особливі умови реєстрації для осіб із неконтрольованих територій та учасників антитерористичної операції, учнів (студентів, слухачів) професійно-технічних, вищих навчальних закладів, випускників закордонних навчальних закладів.

Прес-конференцію в режимі онлайн транслюватиме інформаційне агентство УНІАН.

Переглядів: 493 | Додав: РМК | Дата: 27.01.2017 | Коментарі (0)

   24 січня 2017 року було проведено Фестиваль англомовної поезії, у якому взяли участь 36 учнів із 7 ЗНЗ району. У програмі заходу були пісні та поетичні твори англійською мовою. Найменшими учасниками заходу були учні 3 класу Харсіцької ЗОШ І-ІІ ст. Христич Л., Стрілець А., Черв'як Л..

   

 

Переглядів: 473 | Додав: РМК | Дата: 27.01.2017 | Коментарі (0)

       

        На базі Кізлівської ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся семінар вчителів початкових класів з теми "Розвиток розумових здібностей учнів як необхідна складова формування інноваційної творчої особистості". Інтегрований урок в 2 класі майстерно провела вчителька Дяченко Н.О.

      На семінарі вчителів фізкультури вчитель Бурим О.М. із шестикласниками продемонстрував засоби і методи розвитку фізичних якостей дітей, контролює за станом організму учнів.

     Учасники семінарів обговорили питання семінарів, поділились досвідом роботи із зазначиних питань.

 

Переглядів: 447 | Додав: РМК | Дата: 27.01.2017 | Коментарі (0)

    1 грудня 2016 року у Чорнухинському районі провела виїзний прийом громадян Галина Богданівна Власюк, заступник директора – начальник управління дошкільної, загальної середньої освіти, фінансової та кадрової роботи Департаменту освіти і науки облдержадміністрації. Також відбулася зустріч з директорами загальноосвітніх навчальних закладів Чорнухинщини, у ході якої розглядалися актуальні питання стану освітньої галузі району та перспективи її розвитку у 2017 році та подальших роках. Окрема увага була приділена шляхам реалізації реформи в галузі загальної середньої освіти в умовах децентралізації та обговорено питання можливості створення опорних шкіл на території Чорнухинського району.

Переглядів: 561 | Додав: РМК | Дата: 09.12.2016 | Коментарі (0)

       29 листопада 2016 року у залі засідань РДА пройшов щорічний конкурс знавців творчої спадщини Г.С.Сковороди "Іду за Сковородою", в якому взяли участь учні з 9 загальноосвітніх навчальних закладів району.

      Конкурсанти змагалися у 5 номінаціях: "Читання творів Г.С.Сковороди", "Творчі роботи" "Сковорода очима дітей" (малюнок), (інші техніки виконання)", Письмова творча робота "Коли не зможу нічим любій Вітчизні прислужитися, в усякому разі намагатимуся ніколи ні в чому не шкодити"", "Сюжетні світлини "До вічних істин "Г.С.Сковороди - через сучасне буття".

   02.12.2016 року в ході проведення обласного літературно-мистецького свята "Благословенні ви сліди, мандрівника Сковороди" переможці та призери районного конкурсу знавців творчої спадщини Г.С.Сковороди "Іду за Сковородою" були нагороджені Грамотами відділу освіти, молоді та спорту Чорнухинської РДА та цінними подарунками.

 

.

      

Переглядів: 546 | Додав: РМК | Дата: 05.12.2016 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 21 22 »