Головна » Архів матеріалів

 

Вітаємо призерів ІІІ етапу (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2018–2019 навчальному році:

  • Кухар Ярослав, учень 10 класу опорного закладу « Вороньківський НВК імені Героя Радянського Союзу О.Д.Перелета», ІІ місце з біології, ІІІ місце з хімії;
  • Денис учень 9 класу опорного закладу « Вороньківський НВК імені Героя Радянського Союзу О.Д.Перелета», ІІІ місце з математики;
  • Дяченко Катерина, учениця 10 класу Кізлівської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Героя Радянського Союзу В.П. Лугового, ІІІ місце з географії;
  • Кравченко Валерій, учень 8  класу опорного закладу « Вороньківський НВК імені Героя Радянського Союзу О.Д.Перелета», ІІІ місце з хімії.
Переглядів: 383 | Додав: РМК | Дата: 18.03.2019 | Коментарі (0)

 28 лютого 2019 року на базі опорного закладу «Вороньківський НВК імені Героя Радянського Союзу О.Д.Перелета»  було проведено районний семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи та практичних психологів закладів загальної середньої освіти району «Створення освітнього середовища в умовах Нової української школи». Учасники заходу взяли участь у квесті «У освітньому просторі опорного закладу « Вороньківський НВК» та стали учасниками тренінгу «Вирішення конфліктів мирним шляхом. Базові навички медіації» ( практичний психолог: Богдан С.І.) та майстер-класу  «Використання Q-r кодів у освітньому процесі» (вчитель інформатики: Заєць В.Г.) 

  

Переглядів: 357 | Додав: РМК | Дата: 18.03.2019 | Коментарі (0)

СТАРТУЄ ПРОБНЕ ЗНО – 2019

 

16 березня та 23 березня проводиться пробне ЗНО, головною метою якого є ознайомлення з процедурою тестування.

Для участі у пробному ЗНО зареєструвалися 7527  учасників Полтавської області. Пробне ЗНО буде проводитися у таких містах області:  Гадяч, Горішні Плавні, Карлівка, Кобеляки, Кременчук, Лубни, Миргород,Пирятин, Полтава.

Аналіз статистичних даних реєстрації на пробне ЗНО показує, що основна частина учасників – це сьогоднішні 11-класники – 5156 чоловік (69% від загальноїкількості). На відміну від основного тестування, в пробному зможуть спробувати свої сили і 10-класники, яких в області на пробне ЗНО зареєструвалося 821 особа.

Найбільша кількість учасників пробного ЗНО обрали українську мову і літературу – 6546 чоловік. Наступні три предмети –  математика (2070 чоловік), історія України (1428), англійська мова (1321).

Пробне ЗНО пройде у  закладіосвіти: ЗВО – 12, у ЗЗСО – 34, ЗПТО – 1, із залученням понад 1800 педагогів області.

Учасникам пробного ЗНО важливо у день проведення пробного ЗНО  необхідно з 10.15 до 10.50 прибути до пункту, адреса якого зазначена у запрошенні. Необхідно заздалегідь вивчити маршрут доїзду до пункту пробного ЗНО. Учасники, які запізнилися, до пункту пробного ЗНО не допускаються.

На пункт пробного ЗНО із собою необхідно взяти: паспорт або інший документ, що посвідчує особу; запрошення для участі у пробному ЗНО та картку учасника пробного ЗНО, дві-три ручки з чорнилом чорного кольору, за бажанням, маленьку прозору пляшку (без етикетки) з питною водою.

Для визначення результатів пробного ЗНО, учасники можуть у періоди 16-18.03.2019 (українська мова і література) та 23-25.03.2019 (інші предмети) скористатися відповідним сервісом на сайті Харківського РЦОЯО в особистому кабінеті.

Правильні пробного ЗНО будуть оголошені 19.03.2019 (українська мова і література) та 26.03.2019 (інші предмети).

Результати пробного ЗНО будуть оголошені 19.03.2019 (українська мова і література) та 29.03.2019 (інші предмети).

 

ПЕРЕБІГ РЕЄСТРАЦІЇ НА ОСНОВНУ СЕСІЮ ЗНО – 2019

 

Спливають терміни реєстрації на ЗНО-2019: 18.03.2019 – останній день подання документів для осіб, які складатимуть державну підсумкову атестацію у формі ЗНО, 25.03.2019  – для осіб, які вже мають повну загальну середню освіту. До 25.0.32019 триватиме внесення змін та перереєстрація на ЗНО.

Станом на 15.03.2019 по області зареєстровано понад 10 839 особи, що становить  86 %  від запланованої кількості по регіональному центру (за темпами реєстрації область перша по Україні).

Найбільш обирані предмети для складання ЗНО після української мови та літератури - історія України, математика, англійська мова (інформацію у розрізі районів та обраних предметів надсилаємо у додатку)

На сьогодні для участі у ЗНО в Полтавській області зареєструвалося 22 особи, для яких будуть створені особливі умови в пунктах проведення ЗНО.

Переглядів: 363 | Додав: РМК | Дата: 18.03.2019 | Коментарі (0)

У період з 22 по 24 лютого 2019 року у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Полтавського територіального відділення МАН взяли участь учні опорного закладу «Вороньківський НВК імені Героя Радянського Союзу О.Д.Перелета»: Яненко Денис Олександрович, учень 9 класу, (секція: лісознавство; науковий керівник: Карасенко О.Ф.,); Кухар Ярослав, учень 10 класу, (секція: ветеринарія і зоотехнія; науковий керівник:  Сергеєва О.Д.); Шеремет Олександр, учень 10 класу, (секція: археологія; науковий керівник:   Рубцова С.Г.).

Вітаємо переможців:

  • ІІ місце – КУХАР ЯРОСЛАВ;
  • ІІІ місце -  ШЕРЕМЕТ ОЛЕКСАНДР.
Переглядів: 342 | Додав: РМК | Дата: 14.03.2019 | Коментарі (0)

    07 лютого 2019 року на базі опорного закладу «Чорнухинська ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Г.С.Сковороди» було проведено районний семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи «Докорінна трансформація особистих  переконань творців освітнього середовища – запорука сутнісних змін в освіті». Загреба Т.В. ознайомила гостей з основними напрямками  роботи та досягненнями здобувачів освіти  закладу. В’язовська Н.М. з метою попередження синдрому професійного вигорання провела тренінг «Щасливий педагог – успішний учень».

 

Переглядів: 331 | Додав: РМК | Дата: 04.03.2019 | Коментарі (0)

470 20 лютого  2019 р. на базі дошкільного підрозділу Білоусівського НВК відбувся семінар  для вихователів закладів дошкільної освіти по темі  «Патріотичне виховання засобами інтегрованої освітньої діяльності».  Учасники семінару  переглянули інтегроване заняття з пізнавального  розвитку в різновіковій групі на тему «Віночок український у райдужній красі – у нього в дитсадочку закохані усі» (вихователь Веретельник  І.Г.).  

 Учасникам семінару презентували  презентацію методиста дошкільної освіти райметодкабінету  Нечай О.І. «Патріотичне виховання засобами інтегрованої освітньої діяльності», у якій було розкрито основні завдання, форми та методи національно-патріотичного виховання дітей у закладах дошкільної освіти району. Своїми надбаннями по цій темі поділились вихователі Мокиївського НВК Рибка Л.В. та Вороньківського НВК Шеремет Л.І.

 

Переглядів: 589 | Додав: РМК | Дата: 20.02.2019 | Коментарі (0)

прес-реліз                                                                                                                                     

ТРИВАЄ РЕЄСТРАЦІЯ НА ЗОВНІШНЄ НЕЗАЛЕЖНЕ ОЦІНЮВАННЯ-2019

З 5 лютого на веб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти (УЦОЯО)testportal.gov.ua триває реєстрації на ЗНО-2019.

РЕЄСТРАЦІЯ ДЛЯ УЧАСТІ У ДОДАТКОВІЙ СЕСІЇ ЗНО

Під час основного періоду реєстрації (05 лютого до 25 березня 2019 року) подати документи для участі в додатковій сесії мають право особи, які не можуть пройти зовнішнє оцінювання під час основної сесії у зв’язку з тим, що:

  • у рік проведення зовнішнього оцінювання навчаються за кордоном;
  • за релігійними переконаннями не можуть узяти участь в основній сесії зовнішнього оцінювання з окремих навчальних предметів, що проводиться в певні дні;
  • обрали для проходження зовнішнього оцінювання два навчальні предмети, тестування з яких проводиться під час основної сесії в один день;
  • вказали на необхідність створення особливих (спеціальних) умов проходження зовнішнього оцінювання, що можуть бути забезпечені лише під час додаткової сесії;
  • у період проведення основної сесії зовнішнього оцінювання з окремих навчальних предметів братимуть участь у міжнародних, всеукраїнських заходах (змаганнях, конкурсах, олімпіадах тощо), включених до офіційних заходів Міністерства освіти і науки України, Міністерства культури України, Міністерства молоді та спорту України, складатимуть державні іспити, перебуватимуть за кордоном.

 

ПЕРЕВІРКА СТАНУ РЕЄСТРАЦІЇ

Перевірити стан реєстрації можна на веб-сайті УЦОЯО https://zno.testportal.com.ua/trackу розділі «Стан опрацювання реєстраційних документів».

Сервіс надає можливість перевіряти та відслідковувати стан надходження документів, їх опрацювання, відправку сертифікатів за номером реєстраційної картки (що відображено в контрольно-інформаційному листку).Обробка реєстраційних документів триває до 10 робочих днів із моменту їхнього надходження до регіонального центру.

 

ПЕРЕВІРКА СТАНУ ВІДПРАВЛЕННЯ ДОКУМЕНТІВ

Відслідковувати стан надходження документівдо регіонального центру можна за допомогою веб-сервісівслужби, якою було здійснено відправлення (Укрпошти або Нової пошти).

 

ТИПОВІ ПОМИЛКИ РЕЄСТРАЦІЇ НА ЗНО-2019

  • не надано копію документа про повну загальну середню освіту
  • не надано копію документа про зміну імені/свідоцтва про розірвання шлюбу/витягу з Державного реєстру актів цивільного стану громадян про шлюб щодо підтвердження дошлюбного прізвища/рішення суду про розірвання шлюбу, де вказано про зміну прізвища на дівоче (для осіб, у документах яких є розбіжності в персональних даних)
  • не надано фотокартки або фотокартки не відповідають вимогам (дві однакові кольорові або чорно-булі фотокартки для документів, розміром 3*4 см із зображенням, що відповідає досягнутому віку особи)
  • немає у реєстраційні картці підпису заявника

Особа, якій відмовлено в реєстрації, до 25.03.2019 може повторно надіслати до регіонального центру новий комплект реєстраційних документів, усунувши причину відмови.

Директор – Сидоренко Олександр Леонідович, доктор соціологічних наук, професор, член-кореспондент НАПН України, 057 705 15 64.  Додаткова інформація з питань ЗНО: Якушева Олена Сергіївна, спеціаліст із зв’язків з громадськістю (057) 705 07 37, 097 83 23 496, канал Telegram t.me/zno2018kh

Переглядів: 397 | Додав: РМК | Дата: 20.02.2019 | Коментарі (0)

Оголошення

  про проведення конкурсу на заміщення вакантних посад фахівців комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Чорнухинської районної ради Полтавської області

22.01.2019 р

 

Комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр» Чорнухинської районної ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади фахівця ІРЦ:

  –  вчителя лікувальної фізкультури (реабілітолога).

 

 На посади педагогічних працівників ІРЦ призначаються особи, які мають вищу педагогічну (психологічну) освіту не нижче ступеня магістра або освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст за спеціальністю «Спеціальна освіта», «Корекційна освіта», «Дефектологія», «Психологія», стаж роботи не менше трьох років за фахом та з організації інклюзивного навчання. 

 

Кандидати, які виявили бажання взяти участь у конкурсі, подають до комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Чорнухинської районної ради такі документи:

    заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних         даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

    автобіографію;

    копію документа, що посвідчує особу;

    копії документів про вищу освіту;

    копію трудової книжки;

    дві фотокартки розміром 4х6 см;

    резюме у довільній формі.

Під час проведення конкурсу кандидати складають письмовий іспит та проходять співбесіду

  Документи на участь в конкурсі приймаються протягом 25 календарних днів з дня опублікування оголошення за адресою:  відділ освіти, молоді та спорту Чорнухинської районної державної адміністрації смт. Чорнухи, вул.. Центральна 30,  з 22.01.2019 р. до 16 год.00хв. 15.02.2019 р. (включно).           

Додаткову інформацію щодо порядку проведення конкурсу,  документів для участі в конкурсі можна отримати за телефоном: 0958213119.

Переглядів: 393 | Додав: РМК | Дата: 22.01.2019 | Коментарі (0)

Переглядів: 3833 | Додав: РМК | Дата: 02.01.2019 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 ... 21 22 »