Головна » 2017 » Червень » 29 » Всесвітній біг заради гармонії
10:04
Всесвітній біг заради гармонії

    26.06.2017 року Чорнухинщина зустрічала учасників Всесвітнього бігу заради гармонії. Перший заступник голови райдержадміністрації Микола Граменко прийняв факельну естафету від заступника голови Пирятинської райдержадміністрації Ольги Яременко. За сприяння Чорнухинської районної державної адміністрації, відділу освіти, молоді та спорту і сектору культури і туризму, а також активної участі ДЮСШ було організовано зустріч учасників на межі з Пирятинським районом, забезпечено їх медичним та поліцейським супроводом на території Чорнухинського району, пригощено смачним та ситним обідом, проведено екскурсію до Чорнухинського літературно-меморіального музею ім. Г.С. Сковороди.

       На заклик до участі в даній акції активно відгукнулися учні та вчителі Мокиївського НВК, Кізлівської та Чорнухинської ЗОШ, які з гідністю пронесли палаючий факел межами Чорнухинського району, періодично передаючи естафету один одному.

       За гостинний прийом, в знак підтримання дружніх стосунків учасники Всесвітнього бігу заради гармонії вручили заступнику голови райдержадміністрації Владиславу Бибику та завідувачу сектором культури і туризму райдержадміністрації Віталію Кускову медалі «Всесвітній біг заради гармонію», а начальнику відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Ірині Семегал та завідуючому краєзнавчим музеєм Миколі Солянику сертифікати учасників «Всесвітній біг заради гармонію».

       На межі з Лохвицьким районом заступник голови райдержадміністрації Владислав Бибик передав палаючий факел – символ єднання і гармонії, представникам Лохвицької райдержадміністрації.

 

Переглядів: 462 | Додав: РМК | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: