Головна » 2013 » Листопад » 20 » Вихованці гуртків «Тістопластика» та «Природа і фантазія» демонстрували своє вміння
13:22
Вихованці гуртків «Тістопластика» та «Природа і фантазія» демонстрували своє вміння

Чорнухинська районна станція юних натуралістів є одним із закладів позашкільної освіти. Тут працює 9 гуртків, в яких навчається 129 дітей. 18 листопада 2013 року вихованці гуртків «Тістопластика» та «Природа і фантазія», а це 30 учнів початкових класів, знову демонстрували свої нові вироби на виставці досягнень закладу.
– Влада району працює над виконанням соціальних ініціатив Президента України „Діти – майбутнє України” щодо збереження мережі закладів позашкільної освіти, над створенням усіх необхідних умов для всебічного розвитку дітей, – сказала, відвідуючи виставку, заступник голови райдержадміністрації Алла БОРОВИК. – Показник охоплення дітей гуртковою роботою в нашому районі становить 54 відсотки.
Оглядаючи вироби, представлені на виставці, директор закладу Тетяна МОГИЛЕВСЬКА, відзначила, що керівник гуртків «Тістопластика» та «Природа і фантазія» Лариса СТЕЦЕНКО має значний досвід роботи з дітьми і спрямовує його на виховання творчої особистості, розвиток інтересів та здібностей своїх підопічних.
Доступність матеріалу для гурткових занять, практичне значення виробів, можливість для індивідуалізації, диференціації навчання роблять гуртки привабливими і дозволяють відвідувати їх учням з різним рівнем підготовки та матеріальним становищем сім’ї. Вихованці працюють з природним матеріалом, квітами, тістом. Вони із задоволенням відвідують заняття, вивчають і удосконалюють свої вміння та знання з ботаніки, флористики. Результати своєї наполегливої праці із великим задоволенням демонструють на виставках закладу, під час відзначення на районному рівні Дня Конституції України, Дня незалежності України, сковородинівських свят, Дня селища…
Переглядів: 660 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: