Головна » 2013 » Листопад » 4 » Соціально-медичне обслуговування ветеранів Великої Вітчизняної війни
11:13
Соціально-медичне обслуговування ветеранів Великої Вітчизняної війни
 У рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України 31 жовтня 2013 року у заступника голови райдержадміністрації Алли БОРОВИК відбулася нарада «Про стан забезпечення соціально-медичного обслуговування ветеранів Великої Вітчизняної війни в районі». З інформацією виступив заступник директора територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Чорнухинського району Олександр ВАСИЛЕНКО. У Чорнухинському районі соціально-медичні послуги ветеранам Великої Вітчизняної війни надаються соціально-медичним відділенням територіального центру та частиною відділення соціально-медичних послуг у с. Вороньки. Забезпечують надання послуг лікар, медична сестра з фізіотерапії та масажист. 
 Станом на 01.10.2013 року обслужено 68 ветеранів Великої Вітчизняної війни. В середньому курс реабілітації триває від 1 до 10 днів. Ветеранам кожного дня перед процедурами вимірюється артеріальний тиск (надано 540 процедур). Зроблено 43 електрокардіограми. Внутрішній очний тиск вимірили 6 ветеранам, цукор в крові – 8 ветеранам. 22 ветерани отримали 220 фізіотерапевтичних процедур, 23 ветерани – 340 процедур рефлексотерапії, 9 ветеранів – 55 процедур аромотерапії, 11 ветеранів – 76 процедур кисневої терапії. Подобаються ветеранам ручний масаж та вібромасаж, на який прийшло відповідно 11 та 8 осіб. Ручного масажу надано 63 процедури, а вібромасажу –44. ). Новою послугою «тепловий килимок» скористалося 12 осіб, отримавши майже 100 процедур.
 Підбиваючи підсумки наради заступник голови райдержадміністрації Алли БОРОВИК зазначила, що одним із найважливіших завдань на даний час в районі є введення в експлуатацію частини відділення в с.Мокіївка. Тоді якісними соціально-медичними послугами буде забезпечено ветеранів війни Куріньківської, Мокіївської та Луговиківської сільських рад.
На даний час проводиться обстеження всіх ветеранів війни працівниками територіального центру за їх місцем проживання для виявлення потреб у соціальних послугах.

Переглядів: 457 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: