Головна » 2016 » Травень » 31 » Оприлюднено результати ЗНО з трьох предметів
09:09
Оприлюднено результати ЗНО з трьох предметів

Результати зовнішнього оцінювання з української мови і літератури, математики, історії України розміщені на інформаційних сторінках учасників. Таблиці переведення тестових балів у рейтингову оцінку за шкалою 100-200 балів та таблиці відповідності тестових балів оцінкам рівнів навчальних досягнень (за шкалою 1–12 балів) вже оприлюднені на сайті Українського центру у розділі «Визначення результатів ЗНО».

У разі виникнення сумніву щодо правильності встановлення результату учасник зовнішнього оцінювання може подати апеляційну заяву в письмовій формі до Українського центру оцінювання якості освіти. Апеляційні заяви щодо результатів зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури, математики, історії України можна подавати протягом 5 календарних днів із дня офіційного оголошення результатів зовнішнього оцінювання з певного навчального предмета, ураховуючи день оголошення. Детальніше з процедурою подання апеляції можна ознайомитися на сайті Українського центру оцінювання якості освіти в розділі «Апеляції».

Перш ніж надсилати до Українського центру оцінювання якості освіти апеляційну заяву, упевніться, що Ви правильно визначили кількість тестових балів, отриманих за виконання завдань тесту з відповідного предмета. Схеми оцінювання тестових завдань з усіх предметів наведено в характеристиках тестів, розміщених у розділі «Підготовка до ЗНО».

Переглядів: 427 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: