Головна » 2013 » Листопад » 28 » Нам важливо, щоб діти мали все необхідне для повноцінного тренування…
10:45
Нам важливо, щоб діти мали все необхідне для повноцінного тренування…
Президент України В.Янукович ставить перед владою неухильне завдання щодо оновлення застарілої спортивної бази позашкільних закладів, що сприятиме залученню дітей до занять фізичною культурою та спортом, а також популяризації здорового способу життя. Ще наприкінці березня цього року голова райдержадміністрації Анатолій БОЙКО на зустрічі з керівниками позашкільних закладів району, яка проходила в рамках реалізації нових соціальних ініціатив Президента України „Діти – майбутнє України”, запевнив, що на зміцнення матеріально-технічної бази, інші невідкладні потреби закладів будуть передбачені кошти з цільового фонду районного бюджету.  
26 листопада 2013 року заступник голови райдержадміністрації Алла БОРОВИК, головні спеціалісти відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Ірина СЕМЕГАЛ, Ігор КРИВОШЕЙ побували в дитячо-юнацькій спортивній школі з метою вивчення її матеріально-технічного стану. Школа була заснована 2003 року, адреса її постійно змінювалася і лише 2010 року їй було передано у користування приміщення №2 дошкільного навчального закладу «Берізка» в смт Чорнухи. 
– На даний час у нас проводяться заняття з настільного тенісу, приведено в належний стан тренажерну залу, – говорить директор дитячо-юнацької спортивної школи Юрій ЯРМОЛЕНКО. – З часом матеріально-технічна база школи покращувалась, на балансі школи з’явився майданчик зі штучним покриттям. Загалом в спортивній школі навчається 15 груп по трьох спортивних напрямках: футбол, настільний теніс, спортивний туризм.
– Ми розуміємо, що забезпечення ДЮСШ спортивним інвентарем – це не разова акція, а постійний, періодичний процес поновлення, до якого повертаємося щороку, – сказала заступник голови райдержадміністрації Алла БОРОВИК. – На сьогодні вже профінансовано 6 тис. грн., за які для школи було придбано 25 футбольних, 6 баскетбольних м’ячів та інвентар для гри в настільний теніс. До кінця року планується придбати два тенісні столи, а це ще 3 тис. грн. Нам важливо, щоб діти мали все необхідне для повноцінного тренування, із задоволенням відвідували гуртки і тому робитимемо все можливе щодо оновлення спортивної бази школи.
До речі, не обходять увагою спортивний заклад і спонсори. Цього року за їхні кошти – 5 тис. грн. – було придбано інвентар, для покращення роботи секції спортивного туризму.

Переглядів: 482 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: