Головна » 2013 » Вересень » 30 » День дошкілля
17:41
День дошкілля
   Соціальні ініціативи «Діти – майбутнє України» свідчать, що Президент України приділяє значну увагу розвитку дошкільної освіти, як одному із першочергових завдань для виховання майбутнього нашої держави. Дошкільна освіта – обов’язкова первинна складова системи безперервної освіти в Україні, а дошкільний вік – базовий стан фізичного, психологічного та соціального становлення особистості дитини.  
  27 вересня на базі Гілецького дитячого садка «Берізка» до Всеукраїнського Дня дошкілля було проведене районне свято, участь в якому взяли голова районної ради Олександр КРИВЕНКО, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Микола ІВАШИНА, завідувачка районним методичним кабінетом Тамара ЗАГРЕБА, завідуючі дошкільними навчальними закладами району, інші запрошені гості. Олександр КРИВЕНКО, Микола ІВАШИНА звернулися з вітальним словом до працівників дошкільних навчальних закладів та вручили кращим освітянам-дошкільникам Грамоти відділу освіти, молоді та спорту, а вихованці Гілецького дитсадка подарували гостям святкову концертну програму. 
  Також був проведений семінар завідуючих ДНЗ «Використання інноваційних технологій як засобу реалізації програми «Українське дошкілля» та «Впевнений старт».
   

Переглядів: 540 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: