Головна » Архів матеріалів

16 та 23 березня 2019 року проводиться пробне ЗНО для всіх бажаючих ознайомитися з процедурою ЗНО

Участь у пробному ЗНО є добровільною.

Проведення пробного ЗНО здійснюється за рахунок коштів фізичних або юридичних осіб. Вартість одного пробного тесту у 2019 році складає 132гривні(по Харківському РЦОЯО).

З 08 до 31 січня 2019 року на сайті Харківського РЦОЯО (http://zno-kharkiv.org.ua) у розділі «Пробне ЗНО» відбудеться реєстрація на пробне ЗНО для мешканців Полтавської, Сумської та Харківської областей.

Для кожної особи, яка заповнила електронну форму реєстраційної заяви на веб-сайті ХРЦОЯО створюється інформаційна сторінка «Особистий кабінет учасника пробного ЗНО», доступ до якої здійснюється за персональним кодом та РІN-кодом.

Учасники пробного ЗНО з іноземних мов зможуть пройти процедуру тестування з аудіюванням.

У разі одночасного проведення пробного ЗНО з декількох навчальних предметів особа може зареєструватися для складання тесту лише з одного із цих навчальних предметів.

Реєстрація на участь у пробному ЗНО вважається завершеною після надходження коштів для оплати послуг із проведення пробного ЗНО з обраного(их) особою навчального(их) предмета(ів) на рахунок, зазначений у реквізитах, що формуються одночасно з реєстраційною заявою.

Протягом періоду реєстрації можна додати предмет пробного ЗНО на інформаційній сторінці «Особистий кабінет учасника пробного ЗНО». У такому разі необхідно надіслати реєстраційну заяву повторно.

Особи з особливими освітніми потребами, які потребують створення особливих (спеціальних) умов в пунктах пробного ЗНО, повинні повідомити про це ХРЦОЯО під час реєстрації окремим зверненням:

– особи з порушеннями опорно-рухового апарату, особи, які одужують після травм – про потребу виконання роботи в аудиторії на першому поверсі;

– глухі та особи з порушеннями слуху – про необхідність присутності перекладача жестової мови в аудиторії, де відбувається пробне ЗНО;

– особи, які користуються виробами медичного призначення, – про їх наявність.

КРОКИ РЕЄСТРАЦІЇ НА ПРОБНЕ ЗНО

  1. Роздрукувати реєстраційну заяву та реквізити для сплати кожного замовленого предмета окремо.
  2. Власноруч оформити реєстраційну заяву та надіслати поштою до ХРЦОЯО.
  3. Оплатити послуги в будь-якій фінансовій установі або через послугу електронного платежу протягом трьох робочих днів із дня створення реєстраційної заяви.
  4. Перевірити оплату та надходження заяви через п’ять робочих днів із дня оплати та отримання ХРЦОЯО реєстраційної заяви.
  5. Перевірити статус надходження реєстраційної заяви до ХРЦОЯО через 10 робочих днів із дня здійснення поштового відправлення.
  6. Самостійно роздрукувати запрошення на пробне ЗНО з 25 лютого 2019 року зі сторінки «Особистий кабінет учасника пробного ЗНО».

Особа, яка зареєструвалася, але не взяла участь у пробному ЗНО, має право отримати комплект тестових матеріалів пробного ЗНО у відповідному пункті проведення протягом трьох робочих днів (ураховуючи день проведення).

Директор – Сидоренко Олександр Леонідович, доктор соціологічних наук, професор, член-кореспондент НАПН України, 057 705 15 64Додаткова інформація з питань ЗНО: Якушева Олена Сергіївна, спеціаліст із зв’язків з громадськістю (057) 705 07 37, 097 83 23496

Переглядів: 507 | Додав: РМК | Дата: 11.12.2018 | Коментарі (0)

Оголошення

  про проведення конкурсу на заміщення вакантних посад фахівців комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Чорнухинської районної ради Полтавської області

04.12.2018 р.

 

Комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр» Чорнухинської районної ради оголошує конкурс на заміщення вакантних посад фахівців ІРЦ:

  –  учителя-логопеда;

    практичного психолога;

    вчителя лікувальної фізкультури (реабілітолога).

 

 На посади педагогічних працівників ІРЦ призначаються особи, які мають вищу педагогічну (психологічну) освіту не нижче ступеня магістра або освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст за спеціальністю «Спеціальна освіта», «Корекційна освіта», «Дефектологія», «Психологія», стаж роботи не менше трьох років за фахом та з організації інклюзивного навчання. 

 

Кандидати, які виявили бажання взяти участь у конкурсі, подають до комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Чорнухинської районної ради такі документи:

    заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних         даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

    автобіографію;

    копію документа, що посвідчує особу;

    копії документів про вищу освіту;

    копію трудової книжки;

    дві фотокартки розміром 4х6 см;

    резюме у довільній формі.

Під час проведення конкурсу кандидати складають письмовий іспит та проходять співбесіду

  Документи на участь в конкурсі приймаються протягом 20 календарних днів з дня опублікування оголошення за адресою:  відділ освіти, молоді та спорту Чорнухинської районної державної адміністрації смт. Чорнухи, вул.. Центральна 30,  з 04.12.2018 р. до 16 год.00хв. 24.12.2018 р. (включно).           

Додаткову інформацію щодо порядку проведення конкурсу,  документів для участі в конкурсі можна отримати за телефоном: 0958213119.

 

 

Переглядів: 414 | Додав: РМК | Дата: 04.12.2018 | Коментарі (0)

   2 та 6 листопада 2018 року  на селищному стадіоні смт. Чорнухи проходили районні змагання з міні-футболу серед юнаків в залік районної Спартакіади школярів. У молодшій віковій категорії участь у змаганнях взяло 7 команд закладів загальної середньої освіти району.  Місця розподілились наступним чином: І місце посіла команда опрного закладу «Чорнухинська ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Г.С.Сковороди», ІІ місце -  команда Куріньківської ЗОШ І-ІІ ступенів, ІІІ місце – команда ОЗ «Вороньківський НВК ім. О.Д.Перелета». У старшій віковій групі участь у змаганнях брало 5 команд. Першість, знову ж таки, виборола команда ОЗ «Чорнухинська ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Г.С.Сковороди», ІІ місце посіла команда ОЗ «Вороньківський НВК ім. О.Д.Перелета», ІІІ місце - команда Кізлівської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. В.П.Лугового.

Переглядів: 599 | Додав: РМК | Дата: 07.11.2018 | Коментарі (0)

     30  жовтня  поточного року в опорному закладі «Чорнухинська ЗОШ І-ІІІ ст. ім.Г.С.Сковороди»  відбувся  семінар – нарада  голів первинних профспілкових організацій  закладів освіти  району, на який запрошувались начальник  управління соціального захисту населення Чорнухинської райдержадміністрації  Молдован О.В  та  працівник Чорнухинського сектору обслуговування громадян Лохвицького  об’єднаного управління пенсійного фонду України Мокієнко Г.В. . Вони детально  поінформували присутніх із  змінами та особливостями нарахування житлових субсидій  ,  основними положеннями  пенсійного Законодавства стосовно освітянської галузі  .

    Про роль та роботу профспілкових органів освіти направлених на покращення умов праці освітян,  забезпеченню норм трудового права ,  спільної роботи колективів закладів освіти  по зміцненню авторитету педагога та уваги до всіх учасників навчально-виховного процесу, соціального партнерства з профспілкою поінформувала  голова районної організації профспілки працівників освіти і науки України Ярмоленко Л.В Протягом семінару  учасники мали змогу поділитися досвідом роботи , задати запитання та отримати відповіді на актуальні проблеми, зробити порівняльний аналіз відповідного стану в своїх організаціях, висловити своє бачення та побажання впровадження кращої практики роботи, тощо.  

 

.

Переглядів: 449 | Додав: РМК | Дата: 30.10.2018 | Коментарі (0)

Оголошення

  про проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора «Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Чорнухинської районної ради Полтавської області»

18.10.2018р.

Оголошується конкурс на заміщення вакантної посади директора «Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Чорнухинської районної ради».

Основні вимоги до кандидатів:

  • вища освіта не нижче ступеня магістра або освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста за спеціальністю «Спеціальна освіта», «Корекційна освіта», «Дефектологія», «Психологія»;
  •  стаж роботи за фахом не менше п’яти  років.

Особи, які виявили бажання взяти участь у конкурсі, подають до  конкурсної комісії такі документи:

  • заяву про участь у конкурсі;
  • заповнену особову картку працівника (форма П-2) з автобіографією;
  • дві фотокартки розміром 4х6см;
  • копії документів про освіту, засвідчені у встановленому законодавством порядку;
  • копію паспорта громадянина України;
  •  копію довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру;
  • копію трудової книжки, завірену за місцем роботи;
  • згоду на збір та обробку персональних даних. 


 

         Під час проведення конкурсу кандидати складають письмовий іспит та проходять співбесіду.

         Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці, переліку питань для перевірки знання законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень надається кадровою службою.

Документи на участь в конкурсі приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення за адресою:        


 

Телефон для довідок : 51404

Переглядів: 339 | Додав: РМК | Дата: 19.10.2018 | Коментарі (0)

ПРЕС-РЕЛІЗ

Що очікувати у ЗНО-2019

Термін проведення:20травня 13 червня 2019 року.Кількість предметів: кожен зареєстрований учасник ЗНО має право скласти тести не більш як із чотирьох навчальних предметів із переліку: українська мова і література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова.

 

Змістсертифікаційних робіт відповідатиме програмам ЗНО, затвердженим наказом Міністерства освіти і науки України від 03 лютого 2016 року № 77 «Про затвердження програм зовнішнього незалежного оцінюванню для осіб, які бажають здобувати вищу освіту на основі повної загальної середньої освіти» (ці ж програми були чинними під час розроблення тестових завдань 2018 року).

 

ЗНО=ДПА

  • для учнів закладів загальної середньої освіти, які в 2019 здобувають повну загальну середню освіту, результати ЗНО з трьох предметів зараховуються як результати ДПА:
  1. Українська мова і література (результат виконання завдань з української мови, у тому числі, власного висловлення на дискусійну тему).
  2. Математика або історія України (період ХХ – початок ХХІ століття).
  3. Один з навчальних предметів (за вибором випускника):біологія, географія, фізика, хімія, іноземні мови.
  • для учнів (слухачів, студентів) закладів професійної (професійно-технічної), вищої освіти, які у 2019 році завершують здобуття повної загальної середньої освіти, результати ЗНО з двох предметів зараховуються як результати ДПА:

1.Українська мова і література (результат виконання завдань з української мови, у тому числі, власного висловлення на дискусійну тему);

2. Математика або історія України (період ХХ – початок ХХІ століття) на вибір учня (слухача, студента).

 

Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти звертає увагу всіх, хто планує у 2019 році реєструватися для участі у ЗНО, необхідно завчасно потурбуватися про  отримання паспорта.Реєстрація на ЗНОздійснюється за наявності паспорта.

 

Для забезпечення оперативного ознайомлення з актуальними новинами стосовно ЗНО-2019 створено безкоштовний мобільний додаток “Харківський РЦОЯО”. Завантажити офіційний мобільний додаток сайту “Харківський РЦОЯО” можна у PlayMarket.

 

Більше інформації: Український центр оцінювання якості освіти:www. testportal.gov.ua, Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти: www.zno-kharkiv.org.ua

Директор – Сидоренко Олександр Леонідович, доктор соціологічних наук,професор, член-кореспондент НАПН України. 

Додаткова  інформація з питань ЗНО: Якушева Олена Сергіївна, спеціаліст по зв’язкам з громадськістю (057) 705 07 37, 097 83 23 496

Переглядів: 330 | Додав: РМК | Дата: 18.10.2018 | Коментарі (0)

    20 вересня на стадіоні «Динамо» в м. Полтава проходили фінальні змагання Х обласної Спартакіади працівників освіти. За сприяння  відділу освіти, молоді та спорту РДА та фінансової підтримки  районної організації Профспілки  працівників освіти  учасниками цього заходу стали  педагоги  Чорнухинщини  :  учитель фізкультури Гавриленко В.В.,  початкових класів -  Яненко Г.О. (опорний заклад Вороньківський НВК) ,  учитель фізичної культури  Гілецької ЗОШ І-ІІІ ст. Задорожній В.О  та вчитель початкових класів опорного закладу Чорнухинської ЗОШ І-ІІІ ст.. – Кривенко Н.М. Наші спортсмени виступали у 2 видах спорту: настільний теніс  та легка атлетика. 

Переглядів: 407 | Додав: РМК | Дата: 27.09.2018 | Коментарі (0)

  14 вересня 2018 року команда відділу освіти, молоді та спорту Чорнухинської райдержадміністрації, за фінансового сприяння Чорнухинської організації профспілки працівників освіти і науки, взяла участь у районній спартакіаді, присвяченій Дню селища Чорнухи, та Дню фізичної культури та спорту. Представники команд демонстрували свою майстерність у грі в більярд, шашках, утриманні ваги, естафетному бігу 4х100 метрів, підтягуванні на перекладині, віджиманні на брусах, перетягуванні канату. За результатами спартакіади команда відділу освіти, молоді та спорту заслужено посіла призове перше місце. Нагороди - кубки, грамоти та подяки - переможцям спартакіади урочисто вручили голова райдержадміністрації О.В.Ковган, голова районної ради Н.О.Кривчун, та селищний голова О.М.Василенко. Команди, які посіли призові перше, друге та третє місце, були також нагороджені подарунковими наборами від Чорнухинської селищної ради.

Переглядів: 359 | Додав: РМК | Дата: 17.09.2018 | Коментарі (0)

Оголошення

  про проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора «Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Чорнухинської районної ради Полтавської області»

17.09.2018р.


 

Оголошується конкурс на заміщення вакантної посади директора «Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Чорнухинської районної ради».

Основні вимоги до кандидатів:

  • вища освіта не нижче ступеня магістра або освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста за спеціальністю «Спеціальна освіта», «Корекційна освіта», «Дефектологія», «Психологія»;
  •  стаж роботи за фахом не менше п’яти  років.

Особи, які виявили бажання взяти участь у конкурсі, подають до  конкурсної комісії такі документи:

  • заяву про участь у конкурсі;
  • заповнену особову картку працівника (форма П-2) з автобіографією;
  • дві фотокартки розміром 4х6см;
  • копії документів про освіту, засвідчені у встановленому законодавством порядку;
  • копію паспорта громадянина України;
  •  копію довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру;
  • копію трудової книжки, завірену за місцем роботи;
  • згоду на збір та обробку персональних даних. 


 

         Під час проведення конкурсу кандидати складають письмовий іспит та проходять співбесіду.

         Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці, переліку питань для перевірки знання законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень надається кадровою службою.

Документи на участь в конкурсі приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення за адресою:        


 

Телефон для довідок : 51404

Переглядів: 412 | Додав: РМК | Дата: 17.09.2018 | Коментарі (0)

    3 вересня 2018 року в усіх десяти закладах загальної середньої освіти району відбулося свято початку нового навчального року. Поріг шкіл переступили 906 школярів, з них 95 - вперше сідають за парти нової української школи. Перед дітьми відкрились двері відремонтованих, оновлених закладів, із заміненими на енергозбережувальні вікна і двері, пофарбованими і побіленими класними кімнатами та коридорами.

Після літнього оздоровлення дітей радо зустрічали вчителі, технічний персонал, кухарі.

Новий 2018-2019 навчальний рік розпочався.

 

Переглядів: 366 | Додав: РМК | Дата: 03.09.2018 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 ... 21 22 »