Головна » 2016 » Травень » 31 » 20 Чемпіонат області зі спортивного орієнтування
09:39
20 Чемпіонат області зі спортивного орієнтування

          У період з 20 по 22 травня 2016 року в с. Городище Чорнухинського району,  на базі районного стаціонарного оздоровчого табору «Світанок», за сприяння Департаменту освіти і науки Полтавської облдержадміністрації та відділу освіти Чорнухинської райдержадміністрації відбувся  20 Чемпіонат області зі спортивного орієнтування. Значну організаційну роботу з проведення Чемпіонату здійснили колективи Полтавського обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді та Лубенського міського дитячо-юнацького клубу спортивного орієнтування і туризму «Валтекс».

          У змаганнях взяли участь 150 учасників з 9 команд старшої та 12 команд середньої вікових груп від міст Лубен, Новосанжарського, Лубенського, Решетилівського, Хорольського районів та позашкільних навчальних закладів: Полтавського обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді, Лубенського міського дитячо-юнацького клубу спортивного орієнтування і туризму, Миргородської міської та Кобеляцької районної станцій юних туристів, Полтавського міського центру позашкільної освіти. 

          До програми змагань увійшли: особисто-командні змагання за вибором та командні змагання у 2-х етапних естафетах.

      На околиці села Городище, на стрімких схилах «Замкової гори» з мальовничими балками, густими лісами були поставлені цікаві дистанції.

          Не зважаючи на дощову погоду, юні спортсмени результативно долали запропоновані дистанції.

          У загальному заліку переможцем Чемпіонату у середній групі стала команда Хорольського району (тренер Пономаренко М.В.), у старшій – команда Лубенської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 6 (тренер Олійник Н.І.). Призерами змагань в обох вікових групах стали команди Лубенського міського дитячо-юнацького клубу спортивного орієнтування і туризму «Валтекс» (тренер Семенюта Г.О.) та Полтавського міського центру позашкільної освіти (тренер Сердюк Н.Я.).

         На урочисте закриття Чемпіонату розділити радість спортивних досягнень й привітати учасників заходу прибули голова Чорнухинської райдержадміністрації Ковган О.В., голова Чорнухинської районної ради Кривчун Н.О., депутат Полтавської обласної ради Стасовський В.І., начальник відділу освіти Чорнухинської райдержадміністрації Семегал І.М.

        Переможці і призери Чемпіонату були нагороджені кубками і грамотами Департаменту освіти і науки Полтавської облдержадміністрації. За результатами в  окремих видах змагань учасники отримали медалі й грамоти Полтавського обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді.

         

Переглядів: 468 | Додав: РМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: