Головна » 2019 » Січень » 22

Оголошення

  про проведення конкурсу на заміщення вакантних посад фахівців комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Чорнухинської районної ради Полтавської області

22.01.2019 р

 

Комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр» Чорнухинської районної ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади фахівця ІРЦ:

  –  вчителя лікувальної фізкультури (реабілітолога).

 

 На посади педагогічних працівників ІРЦ призначаються особи, які мають вищу педагогічну (психологічну) освіту не нижче ступеня магістра або освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст за спеціальністю «Спеціальна освіта», «Корекційна освіта», «Дефектологія», «Психологія», стаж роботи не менше трьох років за фахом та з організації інклюзивного навчання. 

 

Кандидати, які виявили бажання взяти участь у конкурсі, подають до комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Чорнухинської районної ради такі документи:

    заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних         даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

    автобіографію;

    копію документа, що посвідчує особу;

    копії документів про вищу освіту;

    копію трудової книжки;

    дві фотокартки розміром 4х6 см;

    резюме у довільній формі.

Під час проведення конкурсу кандидати складають письмовий іспит та проходять співбесіду

  Документи на участь в конкурсі приймаються протягом 25 календарних днів з дня опублікування оголошення за адресою:  відділ освіти, молоді та спорту Чорнухинської районної державної адміністрації смт. Чорнухи, вул.. Центральна 30,  з 22.01.2019 р. до 16 год.00хв. 15.02.2019 р. (включно).           

Додаткову інформацію щодо порядку проведення конкурсу,  документів для участі в конкурсі можна отримати за телефоном: 0958213119.

Переглядів: 389 | Додав: РМК | Дата: 22.01.2019 | Коментарі (0)