Головна » 2017 » Грудень » 26

     26 грудня  2017 року   відбувся  пленум районного  комітету Профспілки працівників освіти і науки України. У роботі заходу взяла участь  головний спеціаліст відділу освіти,молоді та спорту  РДА Корсун А.А. На порядок денний було винесено питання щодо роботи та завдань організаційних ланок профспілки з представництва, захисту та фінансового забезпечення трудових і соціально-економічних прав та інтересів членів профспілки в сучасних умовах.

Доповідь з питання виголосила  голова районної організації  Профспілки Ярмоленко Л.В. Вона, зокрема відзначила, що зараз організації доводиться працювати в умовах широкомасштабних змін у трудовому законодавстві, в системі оплаті праці, нарахування мінімальної заробітної плати, прожиткового мінімуму,  реформування освіти, міжбюджетних відносинах, у час утворення ОТГ та їх фінансової самостійності.

Після дискусій та обговорення пленум прийняв постанову з головного питання порядку денного.

Переглядів: 459 | Додав: РМК | Дата: 26.12.2017 | Коментарі (0)

     26 грудня 2017 року в приміщенні районного центру культури і дозвілля відбулося районне новорічне свято "Новорічна феєрія" для обдарованих дітей та дітей пільгових категорій. На святі виступили голова районної державної адміністрації О.Ковган та голова районної ради Н.Кривчун, які привітали дітей з наступаючими новорічними та різдвяними святами та побажали гарного святкового настрою, позитивних емоцій та вражень на зимових канікулах. В заході взяло участь 250 дітей шкільного та дошкільного віку. Учасники дитячого театрального колективу "Золотий ключик" Пирятинського центру дитячої та юнацької творчості подарували дітям виставу "Морозко" та долучили їх до участі в конкурсах та розвагах. Усі присутні діти на святі отримали солодкі подарунки.

Переглядів: 424 | Додав: РМК | Дата: 26.12.2017 | Коментарі (0)

 

20 грудня 2017 року на базі Чорнухинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів ім. Г.С.Сковороди відбувся І етап конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Чорнухинського територіального відділення МАН у 2017-2018 навчальному році. В конкурсі взяло участь 10 учасників з 3 загальноосвітніх навчальних закладів.

Переглядів: 398 | Додав: РМК | Дата: 26.12.2017 | Коментарі (0)