Головна » 2016 » Вересень » 23

    Такою була тема засідання круглого столу, що відбувся 22 вересня в залі засідань Чорнухинської райдержадміністрації, який організували Управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації спільно з благодійною організацією «Світло надії».  Пройшов він за сприяння відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації. Відкрив захід заступник голови райдержадміністрації Владислав Бибик, який, зокрема, відзначив, що на території Чорнухинського району не зафіксовано випадків торгівлі людьми.

   Участь у засіданні круглого столу взяли представники апарату райдержадміністрації, райради, райметодкабінету, районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей райдержадміністрації, управління соціального захисту райдержадміністрації, медицини,  Чорнухинського ВП ГУНП в Полтавській області, директори загальноосвітніх навчальних закладів, їх заступники, психологи, ЗМІ району, окремі сільські голови.

      Перед присутніми виступили головний спеціаліст Управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Ганна Шпортун, програмний спеціаліст  благодійної організації «Світло надії» Ольга Гришко, експерт благодійної організації «Світло надії» Оксана Мізік. Вони ознайомили із статистичними даними по торгівлі людьми в Україні;  формами торгівлі людьми; порядком встановлення статусу особи, яка постраждала від торгівлі людьми; порядком взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми; правами кожного постраждалого на допомогу та іншими необхідними  для подальшої співпраці знаннями і документами.

Учасники круглого столу отримали інформаційні матеріали: листівки, буклети, а для райдержадміністрації презентували збірник законодавчих актів «Протидія торгівлі людьми».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Переглядів: 406 | Додав: РМК | Дата: 23.09.2016 | Коментарі (0)