Головна » 2016 » Травень » 31

          У період з 20 по 22 травня 2016 року в с. Городище Чорнухинського району,  на базі районного стаціонарного оздоровчого табору «Світанок», за сприяння Департаменту освіти і науки Полтавської облдержадміністрації та відділу освіти Чорнухинської райдержадміністрації відбувся  20 Чемпіонат області зі спортивного орієнтування. Значну організаційну роботу з проведення Чемпіонату здійснили колективи Полтавського обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді та Лубенського міського дитячо-юнацького клубу спортивного орієнтування і туризму «Валтекс».

          У змаганнях взяли участь 150 учасників з 9 команд старшої та 12 команд середньої вікових груп від міст Лубен, Новосанжарського, Лубенського, Решетилівського, Хорольського районів та позашкільних навчальних закладів: Полтавського обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді, Лубенського міського дитячо-юнацького клубу спортивного орієнтування і туризму, Миргородської міської та Кобеляцької районної станцій юних туристів, Полтавського міського центру позашкільної освіти. 

          До програми змагань увійшли: особисто-командні змагання за вибором та командні змагання у 2-х етапних естафетах.

      На околиці села Городище, на стрімких схилах «Замкової гори» з мальовничими балками, густими лісами були поставлені цікаві дистанції.

          Не зважаючи на дощову погоду, юні спортсмени результативно долали запропоновані дистанції.

          У загальному заліку переможцем Чемпіонату у середній групі стала команда Хорольського району (тренер Пономаренко М.В.), у старшій – команда Лубенської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 6 (тренер Олійник Н.І.). Призерами змагань в обох вікових групах стали команди Лубенського міського дитячо-юнацького клубу спортивного орієнтування і туризму «Валтекс» (тренер Семенюта Г.О.) та Полтавського міського центру позашкільної освіти (тренер Сердюк Н.Я.).

         На урочисте закриття Чемпіонату розділити радість спортивних досягнень й привітати учасників заходу прибули голова Чорнухинської райдержадміністрації Ковган О.В., голова Чорнухинської районної ради Кривчун Н.О., депутат Полтавської обласної ради Стасовський В.І., начальник відділу освіти Чорнухинської райдержадміністрації Семегал І.М.

        Переможці і призери Чемпіонату були нагороджені кубками і грамотами Департаменту освіти і науки Полтавської облдержадміністрації. За результатами в  окремих видах змагань учасники отримали медалі й грамоти Полтавського обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді.

         

Переглядів: 467 | Додав: РМК | Дата: 31.05.2016 | Коментарі (0)

     У період з 17 по 20 травня 2016 року на базі районного оздоровчого табору «Світанок» с. Городище Чорнухинського району при сприянні Департаменту освіти і науки облдержадміністрації, Чорнухинської районної державної адміністрації, відділу освіти Чорнухинської райдержадміністрації Полтавським обласним центром туризму і краєзнавства учнівської молоді був проведений відкритий 52 Чемпіонат області з пішохідного туризму.
      На урочистому відкритті заходу юних туристів привітали та побажали успішних стартів голова Чорнухинської районної державної адміністрації Ковган О.В., заступник голови Чорнухинської районної ради Турчин М.П., начальник відділу освіти Чорнухинської райдержадміністрації Семегал І.М.

      У змаганнях взяли участь 152 учасника з 10 команд старшої та 11 команд середньої вікових груп з міст Комсомольська, Миргорода, Полтави; Гребінківського, Кобеляцького, Новосанжарського, Лубенського, Машівського, Лохвицького, Пирятинського, Чорнухинського районів та Полтавського обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді.

        Програма складалась з особисто-командних та командних змагань на дистанціях «Смуга перешкод». Дистанції змагань були прокладені на стрімких схилах «Замкової гори» на околиці села Городище. Учасники Чемпіонату мали змогу самостійно вибрати клас дистанції відповідно до рівня підготовки та спортивної кваліфікації.

      У загальному заліку по старшій віковій групі перемогу отримала команда Машівського району (тренер Свистун С.М.), по середній віковій групі Кобеляцького району (тренер Кордіяк І.К.). Призерами змагань по старшій та середній віковій групі стали команди Лубенського районного центру дитячої та юнацької творчості (тренер Баранов О.А.), Полтавського міського центру позашкільної освіти (тренер Макуха А.В.); Полтавського обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді (тренер Болтобаєв Я.В.). 

       Переможці та призери змагань нагородженні кубками, медалями та грамотами Полтавського обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді, а їх тренери грамотами Департаменту освіти і науки облдержадміністрації.

Переглядів: 420 | Додав: РМК | Дата: 31.05.2016 | Коментарі (0)

30 травня на інформаційних сторінках учасників зовнішнього незалежного оцінювання 2016 року розміщені запрошення-перепустки із зазначенням адреси пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання для проходження тестування з російської, іспанської, англійської, німецької, французької мов, біології, фізики, географії та хімії.

Учасникам зовнішнього незалежного оцінювання необхідно самостійно роздрукувати запрошення-перепустку зі своєї інформаційної сторінки, що створена на веб-сайті Українського центру. Доступ до сторінки здійснюється за номером і пін-кодом, вказаними в сертифікаті. Запрошення-перепустки поштою надсилатися не будуть.

У зв'язку з перейменуванням вулиць, населених пунктів тощо радимо учасникам зовнішнього незалежного оцінювання уважно перевірити адреси та назви пунктів тестування. Схеми доїзду до пунктів проведення ЗНО будуть розміщені на сайтах регіональних центрів.

Переглядів: 376 | Додав: РМК | Дата: 31.05.2016 | Коментарі (0)

Оновлені Відомості результатів державної підсумкової атестації за освітній рівень повної загальної середньої освіти, проведеної у формі зовнішнього незалежного оцінювання, з української мови, математики, історії України вже оприлюднено на сторінках навчальних закладів.

Для завантаження відомості результатів державної підсумкової атестації керівник навчального закладу (або визначена ним особа) за допомогою логіна та пароля, наданого раніше регіональним центром оцінювання якості освіти, має ввійти на сторінку навчального закладу, скориставшись сервісом «Заклади освіти» на сайті Українського центру оцінювання якості освіти. Відповідний файл розміщується у вкладці «Відомість результатів ДПА».

Також у вкладці «Відомість результатів ДПА» сервісу «Заклади освіти» розміщено порядок дій для завантаження відомості та перевірки дійсності електронного цифрового підпису Українського центру.

Наголошуємо, що не варто використовувати відомості, що були розміщені на сайті Українського центру оцінювання якості освіти до 12.00 години 27 травня 2016 року.

Просимо вибачення за принесені незручності.

Переглядів: 493 | Додав: РМК | Дата: 31.05.2016 | Коментарі (0)

Результати зовнішнього оцінювання з української мови і літератури, математики, історії України розміщені на інформаційних сторінках учасників. Таблиці переведення тестових балів у рейтингову оцінку за шкалою 100-200 балів та таблиці відповідності тестових балів оцінкам рівнів навчальних досягнень (за шкалою 1–12 балів) вже оприлюднені на сайті Українського центру у розділі «Визначення результатів ЗНО».

У разі виникнення сумніву щодо правильності встановлення результату учасник зовнішнього оцінювання може подати апеляційну заяву в письмовій формі до Українського центру оцінювання якості освіти. Апеляційні заяви щодо результатів зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури, математики, історії України можна подавати протягом 5 календарних днів із дня офіційного оголошення результатів зовнішнього оцінювання з певного навчального предмета, ураховуючи день оголошення. Детальніше з процедурою подання апеляції можна ознайомитися на сайті Українського центру оцінювання якості освіти в розділі «Апеляції».

Перш ніж надсилати до Українського центру оцінювання якості освіти апеляційну заяву, упевніться, що Ви правильно визначили кількість тестових балів, отриманих за виконання завдань тесту з відповідного предмета. Схеми оцінювання тестових завдань з усіх предметів наведено в характеристиках тестів, розміщених у розділі «Підготовка до ЗНО».

Переглядів: 428 | Додав: РМК | Дата: 31.05.2016 | Коментарі (0)