Головна » 2015 » Вересень » 02

        1 вересня 2015 року у всіх загальноосвітніх навчальних закладах Чорнухинського району відсвяткували День знань.І хоча 1 вересня не є вихідним, традиційно він супроводжується урочистими заходами — шкільними «лінійками», на яких присутні всі учні та викладачі. У цей святковий день першокласники знайомляться зі школою та своїм першим учителем. Старші за них школярі після тривалих літніх канікул переходять у наступний клас.

Традиціями  цього свята,  що  передаються від покоління до покоління школярами, стали купа квітів для педагогів, пишні банти першокласників, гучний звук першого шкільного звоника й, звісно ж, найперший урок у навчальному році — «Урок Миру» Із початком нового навчального року школярів, батьків та педагогічні колективи освітніх установ привітали представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування району.

Голова райдержадміністрації Олег Ковган, голова районної ради Надія Кривчун побували в Чорнухинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів ім. Г.С.Сковороди та сердечно привітали усіх учасників урочистої лінійки з Днем знань, вручили першокласникам подарунки.

У новому навчальному році  за парти сяде 951 учень, 88 з них – вперше. Від народного депутата України Тараса Кутового кожен першокласник отримав канцелярські набори. Також подарунки вручили:  від облдержадміністрації 3 першокласникам із багатодітних сімей, в яких виховується п’ятеро і більше дітей; від райдержадміністрації 25 учням, в тім числі: дітям, які опинилися в складних життєвих обставинах, дітям учасників АТО, дітям-переселенцям. Чимало було подарунків і від спонсорів.

         Перший урок у новому навчальному році мав патріотичне спрямування, сприяв вихованню  в учнів любові до рідного краю, до своєї Батьківщини, поваги до національних традицій і символів українського народу.

                                                           

Переглядів: 500 | Додав: РМК | Дата: 02.09.2015 | Коментарі (0)

        28  серпня  2015  року  в залі засідань райдержадміністрації відбулася  районна  серпнева  конференція  педагогічних  працівників  Чорнухинського району.  В  роботі  конференції  взяв  участь  перший  заступник  голови  райдержадміністрації  Граменко М.І..  Відкрила  педагогічну конференцію  начальник відділу  освіти,  молоді  та  спорту  райдержадміністрації  Семегал І.М..  На  початку  зібрання  всі присутні  вшанували  хвилиною  мовчання  пам'ять  загиблих  героїв,  які  пролягли захищаючи  нашу  Вітчизну.

 

 

 

       

Переглядів: 479 | Додав: РМК | Дата: 02.09.2015 | Коментарі (0)