Головна » 2015 » Серпень » 26

23 серпня 2015  року в  селищі  Чорнухи  відбулися  урочистості та  святковий концерт  з  нагоди  Дня Державного Прапора України та Дня  незалежності  України. Представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадськістьі,  військовослужбовці, які брали участь у бойових діях у зоні проведення АТО, на чолі з розгорнутим Державним Прапором України пройшли колоною від приміщення літературно-меморіального музею Г.С.Сковороди до селищного стадіону. Тут відбулися  церемонія підняття Державного Прапора України – символу свободи, єдності та героїзму, основні  заходи  з  нагоди  свят.

Голова райради Надія Кривчун, голова райдержадміністрації Олег Ковган щиро привітали численну громаду  з Днем Державного Прапора України, 24-ю річницею незалежності України, які дорогі серцю кожного українця, святом обжинків. Вони зазначили, що Україна переживає складні часи, наші  герої відстоюють незалежність та цілісність держави на сході країни. Але Україна, як і наш край, оновлюється, прагне до миру і добросусідства. Побажали всім миру, щастя і процвітання.

 Потім керівники району вручили Почесні  грамоти  райдержадміністрації  та  районної  ради  кращим  працівникам, паспорти – молоді,  під вигуки «герої»  спільно  з  представниками  райвійськкомату  – нагрудний знак «Учасник АТО» військовослужбовцям, пам’ятні медалі «25 років виведення військ з Афганістану» – учасникам бойових дій на території Республіки Афганістан.

Хвилиною мовчання присутні вшанували борців, що полягли за свободу та незалежність України.

В урочистій тиші прозвучали імена жителів району, які сьогодні захищають мир і спокій українського народу на Сході нашої держави.

Привітали із святами та вручили Почесні грамоти кращим трудівникам села директор СТОВ «Перемога» Павло Трейтяк, регіональний директор СТОВ «Баришівська зернова кампанія», депутат обласної ради Василь Стасовський.

До речі, сільські, селищна рада принесли на свято свій коровай, з яких утворили коровай єдності: на одному з них – герб України, літери на  інших склалися у добре знайомий напис «Слава Україні».

Доки тривав святковий  концерт, бажаючі могли помилуватися чудовими рушниками, які до свята незалежності України вишили умільці районної, селищної, сільських рад та взяти участь у майстер-класі по виготовленню глиняних виробів.

Переглядів: 469 | Додав: РМК | Дата: 26.08.2015 | Коментарі (0)