Головна » 2013 » Листопад » 28
Президент України В.Янукович ставить перед владою неухильне завдання щодо оновлення застарілої спортивної бази позашкільних закладів, що сприятиме залученню дітей до занять фізичною культурою та спортом, а також популяризації здорового способу життя. Ще наприкінці березня цього року голова райдержадміністрації Анатолій БОЙКО на зустрічі з керівниками позашкільних закладів району, яка проходила в рамках реалізації нових соціальних ініціатив Президента України „Діти – майбутнє України”, запевнив, що на зміцнення матеріально-технічної бази, інші невідкладні потреби закладів будуть передбачені кошти з цільового фонду районного бюджету.  
26 листопада 2013 року заступник голови райдержадміністрації Алла БОРОВИК, головні спеціалісти відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Ірина СЕМЕГАЛ, Ігор КРИВОШЕЙ побували в дитячо-юнацькій спортивній школі з метою вивчення її матеріально-технічного стану. Школа була заснована 2003 року, адреса її постійно змінювалася і лише 2010 року їй було передано у користування приміщення №2 дошкільного навчального закладу «Берізка» в смт Чорнухи. 
– На даний час у нас проводяться заняття з настільного тенісу, приведено в належний стан тренажерну залу, – говорить директор дитячо-юнацької спортивної школи Юрій ЯРМОЛЕНКО. – З часом матеріально-технічна база школи покращувалась, на балансі школи з’явився майданчик зі штучним покриттям. Загалом в спортивній школі навчається 15 груп по трьох спортивних напрямках: футбол, настільний теніс, спортивний туризм.
– Ми розуміємо, що забезпечення ДЮСШ спортивним інвентарем – це не разова акція, а постійний, періодичний процес поновлення, до якого повертаємося щороку, – сказала заступник голови райдержадміністрації Алла БОРОВИК. – На сьогодні вже профінансовано 6 тис. грн., за які для школи було придбано 25 футбольних, 6 баскетбольних м’ячів та інвентар для гри в настільний теніс. До кінця року планується придбати два тенісні столи, а це ще 3 тис. грн. Нам важливо, щоб діти мали все необхідне для повноцінного тренування, із задоволенням відвідували гуртки і тому робитимемо все можливе щодо оновлення спортивної бази школи.
До речі, не обходять увагою спортивний заклад і спонсори. Цього року за їхні кошти – 5 тис. грн. – було придбано інвентар, для покращення роботи секції спортивного туризму.

Переглядів: 482 | Додав: РМК | Дата: 28.11.2013 | Коментарі (0)