Головна » 2013 » Листопад » 22

Президентом України В.Януковичем приділяється значна увага питанням збереження та розширення мережі позашкільних навчальних закладів серед яких і дитячо-юнацькі спортивні школи. На виконання соціальних ініціатив Президента України „Діти – майбутнє України”, подальший розвиток дитячо-юнацького спорту, популяризацію здорового способу життя спрямовує свою діяльність дирекція та тренерсько-викладацький колектив дитячо-юнацької спортивної школи району, яка забезпечує розвиток здібностей 207 вихованців Чорнухинщини з обраного виду спорту.
19 листопада 2013 року проведено спортивні показові виступи вихованців ДЮСШ, на яких були присутні заступник голови райдержадміністрації Алла БОРОВИК, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Микола ІВАШИНА, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Ірина СЕМЕГАЛ.
Одним із трьох спортивних напрямків, за якими працює школа, є футбол. Шістьма гуртками, які діють на базах Кизлівської, Чорнухинської загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів, охоплено 84 дітей. Цього дня на майданчику зі штучним покриттям, що розміщений на стадіону смт Чорнухи, вихованці під керівництвом директора дитячо-юнацької спортивної школи Юрія ЯРМОЛЕНКА демонстрували своє вміння грати у міні-футбол. До речі, футбольна команда школи посіла сьому місце у дитячо-юнацькій футбольній лізі області.
Одночасно проходили змагання з настільного тенісу (тренер-викладач Ігор ІВАШИНА) та заняття гуртка з пішоходного туризму (тренер-викладач Олег БУРЯК). За напрямками настільний теніс – працює 6 секцій: на базі Кизлівської, Чорнухинської, Харсіцької, Мокиївської загальноосвітніх закладів та Вороньківського НВК і охоплює 78 дітей; спортивний туризм – 3 секції у Чорнухинській та Кизлівській загальноосвітніх школах І-ІІІ ступенів (охоплено 45 дітей). Протягом навчального року вихованці ДЮСШ брали участь у районних та обласних змаганнях з настільного тенісу, спортивного туризму. Третє місце з настільного тенісу завоював Олександр Скуригін.
Відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації і надалі працюватиме над виконанням соціальних ініціатив Президента України „Діти – майбутнє України” в частині збереження мережі позашкільних навчальних закладів, збільшення охоплення дітей позашкільною освітою.
Переглядів: 716 | Додав: РМК | Дата: 22.11.2013 | Коментарі (0)