Головна » 2013 » Листопад » 07
 5 листопада 2013 року заступник голови райдержадміністрації Алла БОРОВИК та завідувач сектору культури і туризму райдержадміністрації Віталій КУСКОВ відвідали майстер-клас «Віночок дружби», який відбувся у Чорнухинській початковій спеціалізованій школі естетичного виховання. Захід проходив у рамках реалізації у регіонах завдань Президента України щодо зміцнення міжнаціональної злагоди та порозуміння, задоволення культурних та освітніх потреб національних меншин.
 Цьогодня для учнів школи викладачі виконали музичні твори зарубіжних та вітчизняних композиторів. У виконанні фортепіанного ансамблю викладачів Т.Янжули та Я.Гаврись прозвучала «Полька-галоп» в обробці російського композитора А.Петрова, інструментальне тріо у складі викладачів В.Борсук, Т.Мальованої, О.Борисенка виконало «Вальс» в обробці О.Давиденка та український народний танець «Гопак». Викладач В.Даниленко виконала білоруський народний танець «Крижачок», а директор школи В.Білан – музичний твір Р.Лагідзе «Пісня про Тбілісі». 
Переглядів: 639 | Додав: РМК | Дата: 07.11.2013 | Коментарі (0)

 У рамках реалізації у регіонах завдань Президента України щодо зміцнення міжнаціональної злагоди та порозуміння, задоволення культурних та освітніх потреб національних меншин 4 листопада 2013 року в Чорнухинській центральній районній бібліотеці ім. Г.С.Сковороди відкрито книжкову виставку «Культура національних меншин – невід’ємна складова української культури». На виставці представлені книги письменників М.Поповича «Культура: ілюстрована енциклопедія України», Д. Григораша «Пісня над обелісками», О.Задорожнього «Україна-Угорщина: міст до наступного тисячоліття», «50 польських поетів: антологія польської поезії» та інші.
 На відкритті виставки побував завідувач сектору культури і туризму райдержадміністрації Віталій КУСКОВ, користувачі бібліотеки. Спільно з працівниками бібліотеки вони обговорили книгу віршів різнонаціональних поетів, які загинули на фронтах Великої Вітчизняної війни, «Пісня над обелісками».
Переглядів: 487 | Додав: РМК | Дата: 07.11.2013 | Коментарі (0)