Головна » 2013 » Вересень » 03
  В рамках реалізації нових соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича „Діти – майбутнє України” у заступника голови райдержадміністрації Алли БОРОВИК відбулася нарада по питанню: «Про підсумки проведення в районі обстеження житлово-побутових умов сімей, які опинилися в складних життєвих, де виховуються діти-інваліди». В нараді взяли участь працівники служби у справах дітей, управління праці та соціального захисту населення, відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, КЗ «Чорнухинський центр первинної медико-санітарної допомоги».
  З інформацією виступила начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Тетяна МАРЧЕНКО. На сьогодні в районі проживає 40 сімей, в яких виховується 40 дітей-інвалідів. Протягом серпня працівники управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації, служби у справах дітей райдержадміністрації, районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді побували в усіх сім’ях з метою обстеження житлово-побутових умов сімей, забезпечення дітей всім необхідним до нового навчального року. Сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах і де виховуються діти-інваліди, на Чорнухинщині дві. В результаті проведеної роботи з даними сім’ями одна дитина пройшла реабілітацію у Лубенському міському центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів, отримала дитячу шведську стінку та направлення на оздоровлення в дитячий заклад санаторного типу. Другій – надано крісло колісне. 
Заступник голови райдержадміністрації Алла Боровик підбила підсумки наради, підкресливши, що держава турбується про дітей-інвалідів, і доручила службі у справах дітей райдержадміністрації, КЗ «Чорнухинський центр первинної медико-санітарної допомоги» посприяти батькам у підготовці відповідних документів для оформлення інвалідності дитини з обмеженими функціональними можливостями.
Переглядів: 554 | Додав: РМК | Дата: 03.09.2013 | Коментарі (0)