Головна » 2013 » Липень » 23

     Районний стаціонарний оздоровчий табір с.Городище Чорнухинського району Полтавської області призначений для оздоровлення, відпочинку, розвитку дітей, що має мальовниче місце розташування, необхідну матеріально-технічну базу, кадрове забезпечення та технології для надання послуг з оздоровлення та відпочинку дітей відповідно до Державних соціальних стандартів надання послуг з оздоровлення та відпочинку. Розрахований на 50 місць за зміну.

         Табір розташований в с.Городище Чорнухинського району, яке має 1100-літню історію. Це місце приваблює своєю красою: швидкоплинною річкою Удай, яка є однією з найчистіших в Україні, зеленим пагорбами Замкової гори, березовими, дубовими та сосновими лісами.

         Увесь час відпочинку дітей розписаний щохвилинно  - починаючи із ранкової гімнастики о восьмій годині, закінчуючи іграми та дискотекою близько десятої вечора.

         Постійно з дітлахами займаються вихователі, які слідкують за дисципліною та порядком, забезпечують змістовним  дозвілля дітей. Серед виховних заходів, які найбільше подобаються вихованцям, це «День води», «Знайди вожатого», «Кохання – зітхання», «Шабаш на Замковій горі», «День індійця», «День навпаки», «Міс табору», «Містер табору», безліч спортивних змагань та різноманітні розважально-пізнавальні екскурсії Полтавщиною.

         Найбільше приваблює дітлахів тепла атмосфера закладу, який став для дітей справжнім райським куточком здоров’я, дружби, радості.

         Харчування – повноцінне 5-ти разове, згідно норм та санітарних правил (сніданок, обід, полудень, вечеря, друга вечеря).  Якість продуктів харчування і приготування страв знаходиться під постійним санітарно-гігієнічним контролем.

         На території табору розташовані: майданчик для проведення дискотек та масових заходів, їдальня, футбольне поле, технічні приміщення, житловий корпус, майданчик для проведення спортивних та розважальних заходів.

         Медперсоналом табору забезпечено цілодобовий нагляд за дітьми. Всі діти, які перебувають у закладі, мають обов’язкову медичну страховку.

         Кожного дня здійснюється вихід на пляж р.Удай, відстань до якого 1 км.

         Вартість путівки 1629 грн.

         Надаються пільги на оздоровлення та відпочинок дітям, які потребують особливої соціальної  уваги та підтримки. Так, у 2013 році виділено 39 тис.грн. цільового фонду районного бюджету на здешевлення путівок дітям пільгових категорій.

         Протягом І оздоровчої зміни в період з 25.06 по 15.07.2013 року відпочило 12 дітей пільгових категорій, а в ІІ зміні,  13 дітей, які потребують особливої уваги та підтримки.

 

Переглядів: 726 | Додав: РМК | Дата: 23.07.2013 | Коментарі (0)