Головна » 2012 » Жовтень » 09

28 вересня у районі відбулося святкування Всеукраїнського Дня дошкілля.   

 

    В святкуванні прийняли участь делегації дошкільних навчальних закладів і  навчально виховних комплексів «Школа дитячий садок». Присутні отримали музичні привітання від вихованців Галявського дошкільного закладу «Веселка»

    Під час офіційної частини начальник відділу  освіти Івашина Микола Миколайович та голова райкому профспілки  Завгородній Павло Павлович відзначили почесними грамотами кращих керівників  дошкільних закладів, вихователів і музичних керівників.

  


Начальник відділу  освіти Івашина Микола Миколайович зазначив: «Дошкільний вік – один з найбільш відповідальних і важливих періодів у житті підростаючого покоління, в якому починається закладання любові до природи, навколишнього світу, любові до Батьківщини. Від професіоналізму, терпіння і мудрості наших вихователів, уваги до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини, залежить те найдорожче, що у нас є – наше життя і наша надія. Бути вихователем – високе покликання і глибока повага. Відзначення Дня дошкілля сприяє підняттю престижу професії педагога дошкільного навчального закладу, об’єднанню потенціалу дошкільної освіти».

   Також була влаштована виставка дитячих  робіт колективів різних дошкільних закладів, перегляд кращого педагогічного досвіду .

  Організатори в цей день подарували присутнім гарний настрій, масу позитивних емоцій і заряд бадьорості на весь рік!!!

Переглядів: 866 | Додав: РМК | Дата: 09.10.2012 | Коментарі (0)